Yandex Hesabı Sime etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster
Yandex Hesabı Sime etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster

Yandex Hesabı Nasıl Silebilirim


Dikkat! Hesap silinirken, verileriniz tümüyle ve geri döndürülemez bir şekilde silinir!
Hizmet desteği, silinmiş bilgilerin kurtarılması konusunda size yardımcı olamaz.

Yandex servislerinde saklanan tüm verileriniz hesabınıza bağlıdır. Hesabı silerek, servislerdeki tüm verileri de (Mail servisindeki e-postalar, Foto servisindeki resimler vs.) silmiş olursunuz.
Hesabı silmek için Kişisel bilgiler sayfasında bulunan Hesabı sil bağlantısına gidin.
Tek bir serviste oluşan sorundan dolayı tüm hesabınızı silmekte acele etmeyin.
Ayrıca, istediğiniz zaman hizmet desteği birimine de başvurabilirsiniz.
Kullanıcı adının engellenmesi

Aynı kullanıcı adıyla yeni bir hesap için ancak silme işleminden en az 6 ay sonra kaydolunabilir. Dolayısıyla, silinen bir hesabın kullanıcı adını silme işleminin hemen ardından hiç kimse alamaz. Kullanıcı adlarının yeniden kullanıma açılması prosedürü otomatik olarak gerçekleştiğinden, bunun tam zamanını bilemeyiz ve bu tarihi değiştiremeyiz.
Birileri hesabınızı sildiyse

Hesabınızı kimin ve hangi koşullarda sildiğini belirleyebilecek teknolojik olanaklara sahip değiliz. Hesabı sil butonuna tıkladıktan sonra veriler anında silinir ve kullanıcı hesabı da engellemeye alınır.
Hesap sizin bilginiz dışında silindiyse, bu durum birilerinin şifrenizi veya güvenlik sorunuzun yanıtını öğrendiği anlamına gelir. Gelecekte benzer sorunların önüne geçmek için lütfen Verilerin güvenliği bölümündeki önerilerimizi gözden geçirin.