Hesap Kapatma Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Hesabınızı kapattığınızda eğer sayfanız veya gruplarınız varsa, o sayfa ve grupların da tek yöneticisi sizseniz, hesapla birlikte sayfa veya gruplarda silinecektir. (Sayfanın silinmemesi için ikinci bir yönetici eklenebilir.)

Silinen hesap bir daha hiçbir şekilde yeniden açılamıyor.İçin Tıklayınız

Uygulamaları Silme

Facebook hesabınızı silmeden önce, hesabınızdaki uygulamaları da silmeniz gerekiyor. Bunun için aşağıdaki bağlantıdan Facebook Uygulama Ayarlarını açmanız gerekiyor.

Facebook Uygulama Ayarlarını açmak için buraya tıklayın.  İçin Tıklayınız

Daha sonra uygulama ayarlarında yer alan tüm uygulamaları yanlarında bulunan x ile kaldırıyoruz. Bunu yapmadığınız takdirde hesabımız kapanmıyor. Çünkü Facebook, hesapları silme sonrası 2 hafta boyunca hiçbir hareketlilik bulunmamasını istiyor.




Sizlerin daha kolay bir şekilde facebook hesaplarınızı silmeniz için, aşağıda bulunan link yardımıyla açılacak olan facebook profil bilgileri bölümünden hesabınızı kolay bir şekilde silebirilirsiniz.

Facebook Hesap Silmek İçin Tıklayınız

Yorum Gönder

 
Top